-LIHAT - FIKIR - KATA - WAkata...BUKAN SEKADAR KATA

Wednesday, November 10, 2010

BANGUNAN SUK SELANGOR....(Bangunan Sultan Salahuddin Abdul Aziz Shah) YANG UNIK

assalamualaikum
pergh
memang sebok hari ini
bangun pagi pagiiiiiii
seterika baju
pakai neck tie
carik kasut
bawak kereta
daripada Kota Damansara ke Pejabat SUK Selangor Shah Alam
semua gara gara interview
interview apa???
interview untuk Pinjaman Pelajaran Kerajaan Negeri Selangor
agak susah jugak la nak mencarik bangunan SUK tu
selamat my Bapak ada tunjukkan
yer la kan
aku ni bukannya selalu turun Shah Alam ni
tapi first time aku sampai sini aku pelik sikit
nak tau kenapa
korang tengok gambar ni
korang cube try tengok gambar bangunan SUK ni .....nampak unik kan .....first time BOB masuk rasa macam dekat alam lain  jer ....macam dekat planet lain la...bukan apa ....bagi bob struktur binaan dia terlampau futuristik..hahaha

ni baru nak masuk
lepad tu BOB di interview di Dewan Jubli Perak
ini gambarnya
lagi pelikkan ...macam kapal angkasa je bob tengok ...memang gempak ....terasa kagum jugak la dok sini kejap....memang hebat memag gempak la bangunan SUK selangor
haaa
hebatkan
ni baru cerita pasal bangunan bukan interview lagi
hahaha
post lain kali bob sembang pasal interview pulak ek

No comments:

Post a Comment

Post a Comment